Dip Vaas

De Dip Vaas is ontworpen door Robert Bronwasser en is na een korte afwezigheid op veler verzoek weer terug in de Goods collectie. Deze vaas met zijn organische vorm lijkt van porselein gemaakt te zijn, maar is van onbreekbaar vinyl. Deze vernieuwde versie is steviger dan de voorgaande uitvoering. Dip is een decoratieve vaas waar je prachtig je bloemen in kan schikken maar die ook zonder bloemen een schitterend object is. Verkrijgbaar geheel in wit. Afmetingen zijn 18,5 cm h. x 16 cm x 16 cm. Deze designklassieker is een ideaal cadeau voor designliefhebbers.

Read more ...
Lucy

Marcel Wanders ontwierp voor Goods een kandelaar die door zijn rust en stille schoonheid tegelijkertijd klassiek en modern is. De kandelaar bestaat uit vijf identieke armen en door een slimme constructie staan alle kaarsen op hetzelfde niveau. Lucy is een prachtig voorbeeld van industrieel design.

Read more ...
TableTalk

De TableTalk is meer dan alleen onderzetter. De zestien kunststof schijfjes zijn onzichtbaar en flexibel met elkaar verbonden. Hierdoor kan de TableTalk in allerlei verschillende vormen op tafel neergelegd worden en is er nu nog maar één onderzetter nodig voor grote én kleine pannen.

Read more ...
Wobble

De Wobble zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan.

Read more ...
Slab

Slab is een multifunctioneel object dat gevormd kan worden tot een vaas, een fruitschaal en tot oneindig veel meer mogelijkheden. Dit technische ontwerp van Henk Stallinga is door het verwerkte aluminium zeer vormbaar.

Read more ...
Piso

Met zijn gebogen hals, stoere onderkant en levendige, maar contrasterende kleuren is de Piso vaas van Olav Slingerland een speels object.

Read more ...
Dubbelvaas

De Dubbelvaas is een mondgeblazen vaas van kristalglas die bestaat uit twee delen. Deze geven de vaas drie gebruiksmogelijkheden. Het onderste deel kan water bevatten en afzonderlijk worden gebruikt. Het bovenste deel kan op twee manieren op het onderste gedeelte worden gezet en biedt plaats aan een boeket of een enkele tak of bloem.

Read more ...
Deukvaas

Na het succes van de Deukbeker ontwierp Rob Brandt de Deukvaas. Bij de Deukvaas kreeg het materiaal en de toepassing van de Deukbeker een andere invulling. De vaas wordt namelijk gemaakt van gerecycled glas en heeft daarom een groenige tint.

Read more ...
Still

De vloeibaarheid van de klei waarmee Olav Slingerland werkt, inspireerde tot de vorm van de Still collectie. De vorm ontstaat tijdens het gietproces. Op het moment dat de klei over de rand dreigt te gaan, wordt de beweging ‘bevroren’.

Read more ...
Slow Motion

De schalen in de Slow Motion collectie verbeelden vloeiende bewegingen, die voortkomen uit honderden tot duizenden beeldfragmenten. De beeldfragmenten werden door ontwerper Olav Slingerland gecomponeerd en vastgelegd in vier vormvarianten.  

Read more ...