Random Stool

De Random Stool van Bertjan Pot is een superlicht krukje dat van lange dunne carbonstroken is gemaakt. De lange stroken worden in epoxyhars gedrenkt en vervolgens handmatig en 'at random' rond een mal gesponnen. Eenmaal uitgehard is de constructie zelfdragend.

Read more ...
Random Chair

De Random Chair van Bertjan Pot is een superlichte stoel die uit lange dunne carbonstroken bestaat. De lange stroken worden in epoxyhars gedrenkt en vervolgens handmatig en 'at random' rond een mal gesponnen. Eenmaal uitgehard is de constructie zelfdragend.

Read more ...
Flying Hooks

Flying Hooks van Bos en Couvée is een kapstok bestaande uit vliegende hangers in de vorm van een nekwervel. Door deze vorm blijven jassen perfect hangen op de rubberen hangers.

Read more ...
Lucy

Marcel Wanders ontwierp voor Goods een kandelaar die door zijn rust en stille schoonheid tegelijkertijd klassiek en modern is. De kandelaar bestaat uit vijf identieke armen en door een slimme constructie staan alle kaarsen op hetzelfde niveau. Lucy is een prachtig voorbeeld van industrieel design.

Read more ...
Lazy

Lazy is een luie lamp, die staand op een poot tegen de muur leunt. Het kapje is gemaakt van een speciaal voor Goods ontwikkelde kunststof. Dankzij dit flexibele materiaal kan de lamp in verschillende posities neergezet worden.

Read more ...
Bubblicious

Voor Bubblicious heeft Chris Kabel zich laten inspireren door een van de meest basale eigenschappen van glas: het vermogen om bellen te vormen die gelijkmatig naar alle kanten uitzetten.

Read more ...
Mirror, Mirror

Als u het elke dag leuk vindt om te lezen hoe mooi en speciaal u bent, dan is Mirror, Mirror hier perfect voor. Deze spiegel blijft complimentjes geven en met één blik erop wordt u de hemel ingeprezen.

Read more ...
Knobble

De ontwerpen van Dick van Hoff worden gekenmerkt door ambachtelijkheid en eerlijke vormen en materialen. Zo ook de Knobble. Deze spiegel verhult niets, zelfs niet hoe deze is opgehangen.

Read more ...